pasen.punt.nl
Laatste artikelen
Zo'n halve eeuw geleden hingen in het kleine appelboompje van de Duitser Volker Kraft slechts achttien beschilderde paaseieren. Nu zijn dat er bijna tienduizend.
De boom van Kraft is een toeristische attractie die elk jaar duizenden bezoekers trekt. Het versieren van bomen met beschilderde eieren is een traditie in Duitsland, maar meestal gebeurt dat op iets kleinere schaal dan dat Kraft het doet.
 
 
Lees meer...
De zes paar sokjes van Soggs worden geleverd in een gestreept design. De 6 verschillende frisse kleuren passen bij stoere jongens maar ook bij hippe meisjes!
De scharrelsokjes zijn er in 1 maat: geschikt voor scharrelaartjes van 0-12 maanden. Speciaal voor de rappe scharrelaartjes zijn alle Soggs voorzien van Anti-slip.
Het eierdoosje waar de 6 sokjes in verpakt zijn, is van herbruikbaar karton. Ideaal voor hergebruik of om daar mee te knutselen! Soggs is ideaal voor cadeau of voor eigen gebruik.
 
Meer info: klik hier.
Lees meer...
Wat zou er in zitten?
 

Lees meer...
Sommige mensen nemen het versieren van de paaseieren wel héél serieus.
 

Lees meer...
 
 
Deze en nog veel meer leuke kaarten vind je op Greetz.nl
Lees meer...
  (2 reacties)
Contact:

Paastips:
Links:

Lach Je Krom Tip

Pasen-Eigenstart

Pasen & Fun Expert

Pasen-Creatief

Nachtjeweg

meer links

 

Piepei - De uitgekookte eierwekker

PiepEi: Met deze uitgekookte eierwekker zorgt de slechtste kok nog voor een perfect gekookt ei. Met het Piepei kan een ei koken onmogelijk mislukken.
Categorieën
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl